Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Danish Potato Salad
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
cloves garlic
2 Esslöffelsalad oil
1/4 TasseTarragon-Flavored Wine
 vinegar
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelsugar
1/2 Teelöffeldill dried weed
1 x ca. 450 gPotatoes
green onions
Radishes
eggs hard-cooked
1/3 Tassemayonnaise
 parsley
die Zubereitung:

Split garlic and let stand in salad oil about 10 minutes, then discard the garlic. To the oil, add the vinegar, salt, sugar, and dill weed. Peel the potatoes and cut into 1/2 inch cubes. Pour dressing over potatoes, mix, cover, and chill for several hours. At serving time, mix into the salad the rest of the ingredients. Makes 4 to 6 servings.


Anmerkungen zum Rezept:
keine