Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Indian Milk Tea (Chai) #08
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 water
Piece (3/4-inch) ginger; crushed
1 1/2 Teelöffel(heaping) Darjeeling tea leaves
 milk
 sugar
die Zubereitung:

I put a mug/cup of water to boil. Add a 3/4 inch piece of ginger, crushed with a mallet to it and let the water boil a couple of minutes (to get the ginger essence in), then pour over tea-leaves (amt. Depends on what tea leaves are used - I use Darjeeling and throw in one and a half heaped tsp) and let steep two mins. Or until leaves are settled at the bottom of the pot. Pour into mug add milk, sugar and enjoy!

U11983@Uicvm.Bitnet

(Shyamala Parameswaran)


Anmerkungen zum Rezept:
keine