Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | Sara Lee Pecan Coffee Cake; frozen |
2 | eggs |
2 Esslöffel | milk |
4 Esslöffel | Butter or margarine; divided |
| Sifted powdered sugar for garnish |
| Berry or maple syrup; optional |
Cut frozen coffee cake crosswise into 8 slices. Remove the two end slices and set aside for another use. Cut remaining six slices crosswise in half.
In shallow bowl, beat eggs and milk until combined. Dip slices into egg mix ture coating both sides.
In large skillet, melt 2 tbs butter over medium heat. Add six slices; cook 3-5 minutes or until golden brown turning once. Remove from skillet. Add remaining 2 tbs butter to skillet; cook remaining slices.
Sprinkle with powdered sugar. Serve with warm syrup, if desired.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |