Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jiffy Pecan Melt-Away French Toast
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Sara Lee Pecan Coffee Cake; frozen
eggs
2 Esslöffelmilk
4 EsslöffelButter or margarine; divided
 Sifted powdered sugar for garnish
 Berry or maple syrup; optional
die Zubereitung:

Cut frozen coffee cake crosswise into 8 slices. Remove the two end slices and set aside for another use. Cut remaining six slices crosswise in half.

In shallow bowl, beat eggs and milk until combined. Dip slices into egg mix ture coating both sides.

In large skillet, melt 2 tbs butter over medium heat. Add six slices; cook 3-5 minutes or until golden brown turning once. Remove from skillet. Add remaining 2 tbs butter to skillet; cook remaining slices.

Sprinkle with powdered sugar. Serve with warm syrup, if desired.


Anmerkungen zum Rezept:
keine