Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lamb with Garlic Mint Sauce
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 olive oil
1/2 x ca. 450 gLamb cubes cut from leg 1/2 inch cubes
 salt
 pepper
1 Esslöffelflour
20 MilliliterGarlic crushed
1/2 x ca. 450 gThin asparagus; wash and cut into 2 inch pieces
1/2 TasseFat free, low salt chicken broth
1 EsslöffelMint jelly
1 Esslöffellemon juice
die Zubereitung:

Spray a nonstick skillet just large enough to hold lamb cubes in one layer. Brown lamb on medium high, 2 minutes. Salt and peppered browned sides. Lower heat and add flour, garlic and asparagus. Toss until flour is absorbed. Add chicken broth. Simmer 3 minutes, scraping up any brown bits in the skillet. Add mint jelly and lemon juice. Add salt and pepper to taste. Serve with potatoes.

Crawford, 4/12/96


Anmerkungen zum Rezept:
keine