Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baked parsnips irish style
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 x ca. 450 gParsnips
2 x ca. 30 gButter or bacon fat
3 Teelöffelbroth
salt
pepper
Pinch nutmeg
die Zubereitung:

Peel parsnips, quarter, and remove any woody core. Parboil for 15 minutes. Place in an ovenproof dish. Add stock and sprinkle with salt, pepper and nutmeg. Dot with butter and bake for 30 minutes on a low shelf in a moderate oven. (Generally parsnips are baked in the same oven as the main meat dish, whose cooking temperature governs that of the parsnips.)


Anmerkungen zum Rezept:
keine