Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Mint Sauce with New Potatoes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tasseheavy cream
2 EsslöffelMint chopped
16 New potatoes
 salt
 white pepper
die Zubereitung:

1. Put the cream and mint leaves into a small Heavy pan and simmer until cream is reduced to half. 2. Wash and scrape new potatoes. Place in a pan with enough water to cover, add salt, and boil for 15 minutes or until just tender. Drain and pierce each potato in 1 or 2 places so cream can be absorbed. 3. Sprinkle with salt and pepper. Pour minted sauce over and serve immediately.

This recipe can be doubled.


Anmerkungen zum Rezept:
keine