Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Pork Chop Casserole
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Pork loin chops (cut 1/2 inch thick)
1 TasseCelery sliced
1 Esslöffelcooking oil
1 TasseDry onion-mushroom rice mix*
2 Tassewater
1/2 Tassepecans chopped
2 Esslöffelsoy sauce
 paprika
Rice Mix
3 TasseLong grain rice
Envelope regular onion-mushroom soup mix
1/4 Tasseparsley dried flakes
2 TeelöffelCrushed dried basil
die Zubereitung:

In a saucepan, cook celery in oil until tender. Stir in rice mix and water. Bring to a boil. Remove from heat; stir in pecans. Turn mixture into a 9x13 baking dish. Arrange chops atop rice. Brush chops with soy sauce, sprinkle with paprika. Bake, covered, in 350 oven for 25 minutes. Uncover and bake 10 minutes more, or until chops and rice are tender. Makes 6 servings.


Anmerkungen zum Rezept:
keine