Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Red Beans and Rice
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gRed kidney beans
cloves garlic
Bell pepper
Stalk celery
1 x ca. 450 gSalt pork
1 Teelöffelitalien seasoning
onion chopped
Whole hot pepper
die Zubereitung:

Boil pork 5 minutes to get rid of salt. Put pork in second water (hot) and add beans, water, should be one-half inch above beans. Add immediately, one bell pepper, one chopped onion, celery, garlic, Italian seasoning and whole hot pepper. Cook slowly two to three hours, until gravy is thick and beans tender - just before dishing out add a pinch of italian seasoning again. Salt to taste and serve with rice. From "Talk About Good" contributed by Mrs. Charles Barras, Jr.


Anmerkungen zum Rezept:
keine