Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
15 1/2 x ca. 30 g | Canned Alaska salmon |
8 x ca. 30 g | Fusilli or macaroni cooked, drained & cooled |
1 x ca. 1/2 Liter | Cherry tomatoes cut in half |
2 Tasse | cucumber sliced |
1 Tasse | Mozzarella cheese cut into thin strips |
1/2 Tasse | parsley chopped |
1/4 Tasse | parmesan grated |
3/4 Tasse | olive oil |
1/4 Tasse | lemon juice |
2 | cloves garlic minced |
1/2 Teelöffel | dill weed |
1/2 Teelöffel | lemon peel grated |
| black pepper |
Drain and flake salmon. Toss flaked salmon with remaining ingredients in large serving bowl. Toss with Lemon Dressing and serve.
Lemon Dressing: Whisk together ingredients until well combined.
Nutrients Per Serving:
Fat-Total: 27 g Cholesterol: 40.2 mg Sodium: 423 mg Dietary Fiber: 1.57 g
Marketing Institute Meal-Master compatible recipe format courtesy of Karen Mintzias
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |