Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Wild and Cheese Chicken
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Box Uncle Ben's long grain & Wild rice
2 Esslöffelbutter
1/4 Tassegreen Pepper diced
1/2 Tassecelery diced
1/2 Tasseonion chopped
5 x ca. 30 gCan sliced mushrooms
1 Dose(10/1/4 oz) cr. of mushroom soup
2/3 Tassemilk
3 TasseCooked white chicken; cubed, up to 4
1 Tassecheese grated
 Slivered almonds for garnish
die Zubereitung:

I got the following recipe out of the food section of the Des Moines paper. Tried it on the family, and we decided it was definitely a keeper.

Heat oven to 425. Cook rice according to package directions.

Melt butter; add onion, celery, green pepper and mushrooms. Saute gently until tender.

Mix w/remaining ingredients and pour into buttered casserole. Garnish w/slivered almonds. Bake 30 minutes.

I bought the frozen, diced chicken meat, and popped into the microwave to heat while I was sauteeing the "veggies". Also, while it didn't say, I covered it while baking.

I sprinkled a little more cheese on it right before serving.


Anmerkungen zum Rezept:
keine