Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garden Patch Cake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassevegetable oil
eggs
1 1/2 Tassesugar
1 Teelöffelvanilla
2 Tasseflour
2 Teelöffelbaking powder
1 1/2 Teelöffelcinnamon
1/4 Teelöffelsalt
1 TasseCarrots; finely shredded
1 TasseZucchini; finely shredded
1/2 TasseBeets; finely shredded
1 1/2 Tassechocolate chips semisweet
 Frosting
6 x ca. 30 gcream cheese softened
1/2 TasseButter or margarine, softened
2 Teelöffelvanilla extract
4 1/2 Tassesugar powdered
die Zubereitung:

In large bowl, beat oil, eggs, sugar & vanilla. Combine dry ingredients; add to egg mixture & mix well. Stir in vegetables. Add chocolate chips & mix well. Pour into a greased & floured 13x9-inch baking pan. Bake at 350'F for 35-40 minutes or test done. For frosting, beat cream cheese, butter & vanilla until light & fluffy. Gradually beat in powdered sugar until smooth. Spread over cooled cake. Store in the refrigerator.

Per serving: 9008 Calories; 460g Fat (45% calories from fat); 70g Protein; 1220g Carbohydrate; 974mg Cholesterol; 2964mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept:
keine