Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barbecued Venison Ribs
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 Tassewater
3 Tasseketchup
1 Esslöffelwhite vinegar
1/4 Tasselemon juice
1/2 TasseWorcestershire Sauce
1/2 Tasse100% Wisconsin maple syrup
1/2 Tassebrown sugar
2 mittelOnions diced
2 Esslöffelchilli powder
1/2 Teelöffelsalt
6 x ca. 450 gVenison ribs with some loin
 Meat attached
 black pepper freshly ground
 To taste
die Zubereitung:

Preheat oven to 325 degrees.In large bowl, combine all ingredients except ribs and pepper.Blend well.Sprinkle ribs with pepper and additional salt.Place in 5 qt. Roasting pan in double layer.Roast 1 hour.Pour sauce over ribs.Increase heat to 350 degrees and bake until ribs just begin to char on top, about 1 1/2 hours.Turn ribs over cover pan and bake about 30 minutes longer, until ribs are tender and sauce is thick. To serve, place ribs on serving platter.Pour sauce over ribs.Makes about 6 servings.

tbsp..Taste sauce after mixing and add additional brown sugar to taste, about 1/2 cup.


Anmerkungen zum Rezept:
keine