Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | ground beef |
15 1/2 x ca. 30 g | Chili beans, hot and spicy |
15 1/2 x ca. 30 g | Chili beans, hot |
28 x ca. 30 g | Tomatoes; cut up |
1 1/2 Tasse | celery chopped |
1 Tasse | Onion chopped |
1/2 Tasse | Pepper, green; chopped |
4 x ca. 30 g | Chili peppers; drained, seeded and chopped |
2 Esslöffel | sugar |
1 | Bayleaf |
1 Teelöffel | salt |
1 Teelöffel | Marjoram, dried; crushed |
1/2 Teelöffel | garlic powdered |
1 | pepper |
In crockpot combine beans, undrained tomatoes, celery, onion, tomato paste, green pepper, green chilies, sugar, bay leaf, salt, marjoram, garlic powder and pepper. In skillet brown ground beef; drain and stir into tomato mixture. Cook on low for 8 to 10 hours.
Skim off excess fat. Remove bay leaf; stir before serving.
& Wine Rt by D.Carlson [Debbie] on 10/26/93
Swoodward/Nvn)
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |