Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Mexican Chili
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gground beef
15 1/2 x ca. 30 gChili beans, hot and spicy
15 1/2 x ca. 30 gChili beans, hot
28 x ca. 30 gTomatoes; cut up
1 1/2 Tassecelery chopped
1 TasseOnion chopped
1/2 TassePepper, green; chopped
4 x ca. 30 gChili peppers; drained, seeded and chopped
2 Esslöffelsugar
Bayleaf
1 Teelöffelsalt
1 TeelöffelMarjoram, dried; crushed
1/2 Teelöffelgarlic powdered
pepper
die Zubereitung:

In crockpot combine beans, undrained tomatoes, celery, onion, tomato paste, green pepper, green chilies, sugar, bay leaf, salt, marjoram, garlic powder and pepper. In skillet brown ground beef; drain and stir into tomato mixture. Cook on low for 8 to 10 hours.

Skim off excess fat. Remove bay leaf; stir before serving.

& Wine Rt by D.Carlson [Debbie] on 10/26/93

Swoodward/Nvn)


Anmerkungen zum Rezept:
keine