Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
| Waldine Van Geffen VGHC42A |
1 gross | Onion; Chop |
1 gross | Green Pepper; Chop or Half Green and Half Red |
1 Dose | Rotel Chiles & Tomatoes; Drain, Save Liquid |
1 Dose | Cream of Anything Soup |
1 Packung | Onion soup mix dried |
1 x ca. 450 g | Smokey Hollow Pork Sausage; cut 1/2" rings* |
1 x ca. 450 g | Shrimp; Peel, Devein |
2 | Chicken Breasts; Skin, Bone, Cube |
2 Dose | Black-eyed Peas; Drain, Save Liquid, or |
1 Packung | Frozen black-eyed peas |
1 Teelöffel | thyme |
2 | bay leaves |
1 Teelöffel | oregano |
1 Teelöffel | chilli powder |
1 Teelöffel | garlic powdered |
1/4 x ca. 450 g | butter or margarine |
2 Tasse | Raw Long-Grain Rice |
* Save any left-over meats in the freezer and throw in the pot. Put rice in the pot and add remaining ingredients. Stir to mix. Cut butter in pats and put on top. In 4-cup measuring cup place soup, tomato juice, black-eyed pea juice (and any other juice you are using) plus enough water to make 4 cups. Pour over rice mixture plus 1 more cup. Cook until liquid is absorbed and rice is tender, but still a little moist. (wrv)
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |