Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Waldine's Black-Eyed Peas Jambalaya
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Waldine Van Geffen VGHC42A
1 grossOnion; Chop
1 grossGreen Pepper; Chop or Half Green and Half Red
1 DoseRotel Chiles & Tomatoes; Drain, Save Liquid
1 DoseCream of Anything Soup
1 PackungOnion soup mix dried
1 x ca. 450 gSmokey Hollow Pork Sausage; cut 1/2" rings*
1 x ca. 450 gShrimp; Peel, Devein
Chicken Breasts; Skin, Bone, Cube
2 DoseBlack-eyed Peas; Drain, Save Liquid, or
1 PackungFrozen black-eyed peas
1 Teelöffelthyme
bay leaves
1 Teelöffeloregano
1 Teelöffelchilli powder
1 Teelöffelgarlic powdered
1/4 x ca. 450 gbutter or margarine
2 TasseRaw Long-Grain Rice
die Zubereitung:

* Save any left-over meats in the freezer and throw in the pot. Put rice in the pot and add remaining ingredients. Stir to mix. Cut butter in pats and put on top. In 4-cup measuring cup place soup, tomato juice, black-eyed pea juice (and any other juice you are using) plus enough water to make 4 cups. Pour over rice mixture plus 1 more cup. Cook until liquid is absorbed and rice is tender, but still a little moist. (wrv)


Anmerkungen zum Rezept:
keine