Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Ranch Stuffed Eggs
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 Eggs, hard-cooked & peeled
1/4 Tassesour cream
3 TeelöffelDry ranch or farm style salad dressing mix
1/2 Teelöffeldijon mustard
 parsley fresh, chopped
 paprika
die Zubereitung:

Cut off the narrow end of each egg so that it stands up. Cut eggs in half cross-wise, Not length-wise. Mix yolks, sour cream, salad mix, and mustard with a fork. When the mixture is fluffy, fill each egg half. Sandwich the halves together, filling will show between. Sprinkle the filling that shows with parsley. Arrange eggs in a serving and sprinkle with paprika.

Taken from: It Never Turns Out The Same Way Cookbook A Collection of Recipes from the Kitchen of Joyce & Clem Kohl


Anmerkungen zum Rezept:
keine