Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Carrot Cake
Zutaten für 1 Stück Menge anpassen
die Zutaten:
Cake
1 Tassebutter
2 Tassesugar
eggs
2 Teelöffelvanilla
2 TasseFlour sifted
1 Teelöffelsalt
2 Teelöffelcinnamon
2 Teelöffelsoda
2 Teelöffelnutmeg
1/4 TeelöffelCardamom
1 TasseWalnuts, chopped finely
1/2 Tasseraisins
1/2 TassePineapple (crushed), well-drained
2 TasseCarrots, shredded and packed
Frosting
3 x ca. 30 gcream cheese
1/2 Tassebutter
1 1/4 Tassesugar powdered
1/4 Tassewalnuts chopped
3 EsslöffelPineapple (crushed), chopped and well-drained
1/8 TeelöffelCardamom
die Zubereitung:

Make Cake: Cream butter until soft. Gradually add sugar and beat until fluffy, at least ten minutes. Beat in eggs one at a time until thoroughly blended. Add vanilla.

In a separate bowl sift flour, salt, cinnamon, soda, nutmeg and cardamom together several times and set aside. Add walnuts, pineapple, raisins s and carrots to egg-sugar mixture. Stir in flour mixture and mix well. Pour into greased and floured pan and bake at 350 degrees F. for 1 hour. Cool completely. Apply frosting.

Make Frosting: Mix cream cheese, butter and powdered sugar until fluffy. Add pineapple, walnuts and cardamom. Blend well.

* Ucla Medical Center carrot cake.

hour cooling. : Precision: measure the ingredients.

garys@tekcbi. Uss. Tek. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine