Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bean, Corn and Brown Rice Casserole
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseEach of celery, onion-coarsely chopped
cloves garlic minced
1 Dose(19oz) tomatoes, drained and chopped
2 Teelöffelchilli powder
Sweet pepper, seeded and chopped
1 Dose(19oz) kidney or pinto beans, drained and rinsed
1 Tassebrown rice Cooked
1 Dose(7oz) corn -or
1 Tassecorn frozen
 salt
 pepper
1/2 TasseCrumbled unsalted corn chips or whole wheat crackers
1/2 TasseShredded ff mozzarella cheese
 6.
die Zubereitung:

In saucepan combine onion, celery, garlic, tomatoes and chili powder.Bring to a boil, reduce heat and simmer for 5 minutes.Stir in pepper, beans, rice and corn.Season with salt and pepper.Pour into 8-cup casserole dish.Cover and bake in 350 degree oven for 15 minutes.Sprinkle with corn chips and cheese, bake Uncovered for 10 minutes longer or until chips are crisp.Serves

of the ingredients in this. This saves washing one extra pan. Recipe from Canadian Living .


Anmerkungen zum Rezept:
keine