Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken with Cashew Nuts in Brown Sauce
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 x ca. 450 gBoneless skinless chicken breast; cut into 1/2-inch cubes
1/2 TasseToasted unsalted cashews
1 kleingreen pepper diced
1 Dose(small) water chestnuts; sliced
Marinade
1 Teelöffelsoy sauce
1 Teelöffelcornstarch
1 Esslöffelwater
Sauce
1/4 TasseHoisin sauce
1 EsslöffelDry sherry or rice wine
2 Esslöffelwater
2 Esslöffelsoy sauce
2 Teelöffelcornstarch
die Zubereitung:

In bowl, combine marinade ingredients, add chicken, stir and set aside for 30 minutes. Mix together sauce ingredients. Spray wok with nonstick cooking spray and place over medium-high heat. Add chicken and stir to separate the meat. When cooked, remove to dish. Clean wok and spray nonstick cooking spray to coat. Heat and add green pepper and water chestnuts. Stir- -fry; if ingredients appear dry, sprinkle with 1 tablespoon water. Add sauce and return chicken. Stir-fry until everything is thoroughly mixed. Sprinkle with cashews just before serving. Serve over steamed rice.

Originally


Anmerkungen zum Rezept:
keine