Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
| Waldine Van Geffen, VGHC42A |
2 mittel | onions chopped |
1/4 Tasse | butter or margarine |
2 Dose | Tuna, Drained 6-1/2oz |
2 Tasse | cheddar cheese shredded |
1 Tasse | Biscuick |
1 1/4 Tasse | milk |
1/4 Teelöffel | Salt, If Desired |
1/8 Teelöffel | pepper |
3 | eggs |
2 | Tomatoes thinly sliced |
Heat oven to 400~. Grease 8x8x2" square baking dish. Cook onions and margarine in 10" skillet over low heat, stirring occasionally, until onions are light brown. Sprinkle tuna, 1 cup of the cheese and the onions in plate. Beat Bisquick, milk, salt, pepper and eggs with wire whisk or hand beater until almost smooth, about 1 minute. Pour into plate. Bake until knife inserted in center comes out clean, 25 to 30 minutes. Top with tomato slices and remaining cheese. Bake until cheese is melted 3 to 5 minutes.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |