Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/3 Tasse | sugar |
1 1/3 Tasse | water |
1 Tasse | Seeded raisins |
2 Esslöffel | butter |
2 gross | Carrots grated |
1 Teelöffel | cinnamon |
1 Teelöffel | cloves |
1 Teelöffel | nutmeg |
1 Tasse | Walnuts |
1 Prise | salt |
2 Tasse | flour |
2 Esslöffel | Baking soda |
Put sugar, water, raising, butter, carrots, cinnamon, cloves & nutmeg into a saucepan & boil slowly for about 5 minutes. Remove from heat & allow to become perfectly cold. Never Use While Still Warm! Then add walnuts, salt, flour & baking soda. Bake very slowly in a loaf pan for about 1-1/2 hours.
Mrs W.G. (Betty) Parks
From the <The Bliss of Cooking Returns>, Fort Bliss Officers Wives Club, Ft. Bliss, Tx. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |