Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baked Chicken Salad From Oster Kitchen Center
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseChicken -cooked, diced
1 1/2 TasseCelery diced
1/2 TasseAlmonds - blanched
4 TassePotato chips - whole
1/2 Tassemayonnaise
lemon slice peeled
1/2 onion small
1 TasseCheddar cubes
die Zubereitung:

Heat oven to 375F. Grease a 2-quart casserole. Put chicken and celery into casserole. Blender - chop nuts and add to chicken. Put 2 cups of potato chips into blender container, cover and process 4 cycles at (stir). Empty onto wax paper and set aside. Repeat with remaining chips. Put remaining ingredients into container, cover and process at (blend) until smooth.

Add to chicken and mix well. Sprinkle potato chip crumbs over top and bake for 30 minutes.

A cycle is defined as a 1 second pulse operation with a pause for food to settle before repeating.


Anmerkungen zum Rezept:
keine