Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bittersweet Chocolate Ganache
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 x ca. 30 gbittersweet chocolate
1 Tassewhipping cream
1 EsslöffelBrandy +
1 TeelöffelBrandy
1 Teelöffelvanilla
die Zubereitung:

Chop or grate choclate into fine crumbs. Heat cream until small bubles form around the edge; pour cream onto chocolate. Process or stir to melt chocolate completely. The mixture will be quite liquid. Let it cool. Beat in brandy and vanilla. This froasting takes several hours at room temerature to achieve spreading consistency. To speed the process, refrigerate. Stir occasionally to assure even chilling. Use as a frosting

job.


Anmerkungen zum Rezept:
keine