Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Company Apple Pie
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gCaramel candy -- about 28
1/2 TasseHalf-and-half
3 Tasseflour
1 1/2 Teelöffelsalt
1/4 Tassesugar
1/4 Tasseoil
1/4 Tassewater cold
egg
9 TasseApples peeled, sliced
1 Tasseflour
3 Teelöffellemon juice
2 Tassesugar
2 TeelöffelLemon rind grated
1 Tassewalnuts chopped
 ***Cream Cheese Topping***
8 oz.
1/3 Tassesugar
egg
 cream cheese
die Zubereitung:

In top of double boiler, place caramels and half and half; melt caramels over boiling water, stirring often until smooth. For crust, stir together 3 cups flour, salt and 1/4 cup sguar; cut in butter. Combine oil, cold water and egg; stir into flour mixture, stirring to form dough. Divide dough into thirds; roll out and place each in a pie pan. Filling: divide apples among pie pans. Stir together 1 cup flour, 2 cups sugar and lemon rind; sprinkle over apples. Drizzle with lemon juice. Topping: beat cream cheese, 1/3 cup sugar and egg in mixing bowl. Spoon caramel sauce over pie in strips. Place cream cheese topping between caramel strips. Sprinkle chopped nuts over all. Bake at 350 for 50 to 60 minutes.

Apple Recipes. Yield: 3 pies.


Anmerkungen zum Rezept:
keine